ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο κρεοπώλης! Κυνηγητό στα Δικαστήρια

ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΠΑΜΠΗΣ
Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε για την Δευτέρα ο 50χρονος κρεοπώλης από το Μεσολόγγι που κατηγορείται πλέον για την ανθρωποκτονία του 31χρονου Μπάμπη. Ο ίδιος πάντως δεν έχει ομολογήσει. Η μεταφορά του στα Δικαστήρια έγινε με επεισοδιακό τρόπο αφού τον κυνηγούσαν συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη. Η αστυνομία αναγκάστηκε να τον βγάλει από πλαινη πόρτα.
Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς, το γεγονός ότι ακολούθησε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που αρχικά είχε περιγράψει, η αδυναμία του να περιγράψει το τι ακριβώς έκανε τη νύχτα της εξαφάνισης του Μπάμπη καθώς και οι καταθέσεις από άτομα με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή φαίνεται ότι οδήγησαν στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη στο Μεσολόγγι ο οποίος κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 50χρονος, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές, φέρεται να υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις αδυνατώντας να περιγράψει το τι ακριβώς συνέβη αφού άφησε τον 31χρονο Μπάμπη στο σημείο που εξαφανίστηκε.

Επίσης, από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προέκυψε ότι η διαδρομή που ακολούθησε ο συλληφθείς εκείνο το βράδυ δεν ήταν αυτή που περιέγραψε αρχικά στους αστυνομικούς.

Επιπλέον σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, και οι καταθέσεις ατόμων οι οποίοι ανέφεραν πως σε συζητήσεις που είχαν με τον κρεοπώλη αυτός φέρεται να αναφέρθηκε στον Μπάμπη αφήνοντας να εννοηθεί πως τον δολοφόνησε.

Νωρίτερα, σπαραγμό προκάλεσαν τα λόγια της μάνας του 31χρονου που αγνοοείται εδώ και 14 μέρες στο Μεσολόγγι.

«Πού είναι το παιδί μου ρε; Ακού εμένα τη μάνα. Πού άφησες το παιδί μου; Μίλα ρε αν έχεις λίγο ψυχή μέσα σου», φώναζε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Μεσολογγίου, στο οποίο κρατείται ο 50χρονος.

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ

Τρείς άνδρες και μια γυναίκα έχουν κληθεί και καταθέτουν αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Μεσολογγίου για την υπόθεση του 31χρονου αγνοούμενου. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως και οι 4 προσήχθησαν..

You may also like

395399247 6806232879438963 257920997740613464 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Αντωνόπουλου για το Δημοτικό Γήπεδο Ζαβλανίου

Συνάντηση εργασίας για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Ζαβλανίου πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη ...

Comments are closed.