
Αντίστροφα έχει αρχίσει πλέον, να μετρά ο χρόνος μιας πιθανής αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, της κατηγορούμενης πατρινής 33χρονης μάνας για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και διερευνηθείσας για τυχόν εγκληματική υπαιτιότητά της στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας.
Με τις έρευνες της Αστυνομίας να συνεχίζονται, την Ιατροδικαστική Υπηρεσία να αναζητά νέα στοιχεία και τη Δικαοσύνη να ξετυλίγει αργά, αλλά προσεχτικά το ανακριτικό της έργο, η νομική πλευρά της προφυλακισμένης πρωταγωνίστριας στην πολύκροτη υπόθεση, δείχνει να φτάνει στο πρώτο τολμηρό βήμα.
Αν δεν προκύψει κάποιο νέο ηχηρό αποκαλυπτικό στοιχείο ενοχής της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τις εξελισσόμενες έρευνες των Αρχών – οι δικηγόροι της, Οθωνας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ζάρδας ετοιμάζονται να καταθέσουν – το προαναγγελθέν από διμήνου – αίτημα αποφυλάκισής της στις αρχές Ιουνίου.