ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Τι ανέφερε στην συμπληρωματική της κατάθεσή η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα για το θάνατο της Ίριδας

aggeliki tsiola

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τον ξαφνικό θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, κόρες της 34χρονης και του Μάνου Δασκαλάκη. Η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα εκλήθη κάτω από άκρα μυστικότητα για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με το πόρισμά της για τον θάνατο της 6.5 μηνών Ίριδας.

Η έκτακτη, συμπληρωματική κατάθεσή της, η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα,όπως έχει αποκαλύψει ο Αλέξης Κούγιας, βάζει «φωτιά» στην εκδίκαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιατροδικαστής απέρριψε την ασφυξία που περιγράφουν Καρακούκης – Καλόγρηας στο πόρισμα τους για την Ίριδα.

«Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών» αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου. Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

You may also like

Χωρίς τίτλο 1 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεκτό έγινε το αίτημα της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου για κατάθεση της γιατρού της Τζωρτζίνας! Ακούστε όμως τι έλεγε η παιδοκαρδιολόγος

Ομόφωνα αποδέχθηκε το ΜΟΔ το αίτημα της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για κλήτευση της παιδοκαρδιολόγου Αγγελικής ...

Comments are closed.