ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πλαστικός χειρουργός ο ένας εκ των τεχνικών συμβούλων της Ρούλας!

Facebook
Twitter

Πλαστικός χειρουργός αλλά και «επειγοντολόγος» ο ένας εκ των έξι τεχνικών συμβούλων που προσέλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε μία προσπάθεια να αποδείξει επιστημονικά τα όσα ισχυρίζεται για την «αθωότητά της»!  Χωρίς να είναι γενετιστής έκανε λόγο ότι ίσως τα παιδιά να νοσούσαν από ένα σύνδρομο που λέγεται  “Υπερευεσθησία καρωτιδικού κόλπου”. Ο κ. Σιδεράς ανέπτυξε ένα σενάριο ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο οφείλεται ότι οι γιατροί αντί για ροκουρόνιο χορήγησαν στο παιδί διπλή δόση κεταμίνης ,χωρίς όμως να μπορεί να το αποδείξει. Θα πρέπει να τονιστεί πως

«Το νοσοκομείο και οι γιατροί ουδέποτε χορήγησαν κεταμίνη στη Τζωρτζίνα» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας, αντιδρώντας στους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

Η κατηγορούμενη έχει υποστηρίξει ότι την ουσία την είχαν χορηγήσει οι γιατροί του νοσοκομείου και έχει ζητήσει να διερευνηθεί το γιατί και το πώς, με τον δικηγόρο της να αναφέρεται σε πιθανό «ιατρικό λάθος».

 

Να θυμίσουμε ότι η Διοίκηση του «Αγλαϊα Κυριακού» είναι ξεκάθαρη ως προς την χορήγση κεταμίνης:  «Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα  ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία “Κεταμίνη”, βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος».

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top