ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πλήρωμα 40: Φιάσκο η συνάντηση με την Ήρα Κουρή, απέχουμε μέχρι να δοθούν λύσεις

53466101 10156297225000945 8612305225513959424 n 850x460 1

Την απόφασή του να μην συμμετάσχει στο εξής στις συναντήσεις που διοργανώνει η πρόεδρος της Κοινοφελούς για το Πατρινό Καρναβάλι, Ήρα Κουρή, ανακοίνωσε το πλήρωμα 40. Το ιστορικό πλήρωμα του Πατρινού Καρναβαλιού, ζητά να δοθούν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αφορούν τους καρναβαλιστές, με κυριότερο αυτό της στέγασής τους.

Σε επιστολή προς την Ήρα Κουρή, το πλήρωμα 40 αναφέρει τα εξής:

«Μετά τη συνάντηση-φιάσκο στις 22/11/2021 της προέδρου με τα πληρώματα, στην οποία για μία ακόμη φορά διαπιστώσαμε τη μη διάθεση για συνεργασία, σας δηλώνουμε ότι:

Το πλήρωμα 40 δεν θα παρευρεθεί πάλι σε συναντήσεις τέτοιου τύπου, στις οποίες η πρόεδρος προσπαθεί να χρωματίσει το μαύρο, άσπρο (ενώ το καρναβάλι διαθέτει πανδαισία χρωμάτων!).

Το πλήρωμα 40 δεν θα παρευρεθεί, πάλι, σε συνάντηση με την πρόεδρο, η οποία κάθε φορά εριστική και προκλητική συνηθίζει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα και από κει στο γκαζόν της «δήθεν» πολιτικής, όπου μηδενίζει όλους τους πριν και όλα τα πριν, στο Καρναβάλι.

Το πλήρωμα 40 δεν θα παρευρεθεί, πάλι, σε συνάντηση, αν αυτή δεν περιλαμβάνει, την ανακοίνωση της εύρεσης χώρου στέγασης των εξοστρακισμένων πληρωμάτων. Επειδή, στην τελευταία συνάντηση ακούσαμε πολλές φορές από την πρόεδρο ότι σέβεται την παράδοση του Πατρινού Καρναβαλιού (τόσες πολλές φορές που στο τέλος, είναι αλήθεια, πεισθήκαμε για το αντίθετο!), να της επισημάνουμε ότι, τα άρματα των πληρωμάτων, αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δημιουργικής παράδοσης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Τέλος, το πλήρωμα 40, που έχει κατασκευάσει μαριονέτες, σαν κατασκευή χειρός, δεν θέλει, να γίνει το ίδιο, μαριονέτα στα χέρια της προέδρου, που μία θέλει και μία δεν θέλει τα πληρώματα και που τα καλεί να της κάνουν προτάσεις τέλος Νοέμβρη, ενώ έχει καταλήξει για το πρόγραμμα και τα δρώμενα του καρναβαλιού και έχει καταρτίσει ήδη τον προϋπολογισμό!

Και για να μην ανησυχείτε κα πρόεδρε, αν δεν καταφέρετε να βρείτε χώρο για τα άρματα, στην επόμενη παρέλαση θα σας τα σχεδιάσουμε σε στυλ κόμικ και θα σας τα φέρουμε!

Για το πλήρωμα 40

Α΄ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Β΄ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

You may also like

Comments are closed.