ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πλησιάζουν στο 90% οι κρατήσεις στα Καλάβρυτα για το τριήμερο της Αποκριάς

kalavryta2
Δεν είναι μόνο η Πάτρα, που αναμένεται να προσελκύσει κόσμο στο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού και της Καθαράς Δευτέρας.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των εκδρομέων και για τα Καλάβρυτα, με τις κρατήσεις να έχουν φτάσει από τώρα σε ένα υψηλό ποσοστό πληρότητας που ξεπερνάει το 85%.

«Έχουν μείνει πλέον ελάχιστα δωμάτια και αυτά πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσουν» τονίζει για το όλο θέμα ο πρόεδρος της ένωσης των ξενοδόχων Καλαβρύτων, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς.

«Σε γενικές γραμμές το ενδιαφέρον του κόσμου για να έρθει στα Καλάβρυτα τα Σαββατοκύριακα είναι μεγάλο και ευτυχώς κινούμαστε σε υψηλά ποσοστά πληρότητας για μια ή δύο διανυκτερεύσεις την εβδομάδα.

Οπότε είναι αναμενόμενο το τριήμερο της Αποκριάς το ενδιαφέρον του κόσμου να είναι ακόμα μεγαλύτερο». Σύμφωνα με τον κ. Δαφαλιά η πλειοψηφία των κρατήσεων είναι κυρίως από την Αθήνα.

«Πρόκειται για κόσμο που δεν νομίζω ότι σχετίζεται με το καρναβάλι της Πάτρας και έρχεται στα Καλάβρυτα, κυρίως για να ξεφύγει από την καθημερινότητα του. Οι περισσότεροι προέρχονται από την Αθήνα, σε ποσοστό που αγγίζει το 90%.

Μεγάλο επίσης είναι και το ενδιαφέρον όσων αγαπούν τα χειμερινά σπορ, με το Χιονοδρομικό να αποτελεί έναν μαγνήτη για αυτούς αφού όλες οι πίστες του λειτουργούν κανονικά και υπάρχει φρέσκο χιόνι εξαιτίας των συχνών χιονοπτώσεων».

You may also like

Comments are closed.