ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ποια σήματα θα χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις της εστίασης για καθήμενους και εμβολιασμένους

Facebook
Twitter

Με «οδηγό» τα σχετικά σήματα θα λειτουργεί η εστίαση από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Με το 85% της χωρητικότητάς τους, να είναι διαθέσιμο για τους πελάτες, οι οποίοι επιτρέπεται να είναι μόνο καθήμενοι, την τήρηση των κανόνων αποστάσεων, αλλά και αυστηρές κυρώσεις σε περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων, οι χώροι εστίασης θα υποδεχτούν τους πολίτες.

Μόνο καθήμενοι πελάτες ως 31 Αυγούστου στα κέντρα ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ενώ στη διαμόρφωση του χώρου, η σήμανση θα προβλέπει τα τμήματα της επιχείρησης που θα μπορούν να κάθονται οι πελάτες, που θα πρέπει ή να έχουν εμβολιαστεί, ή να έχουν νοσήσει, ή να έχουν κάνει τα προβλεπόμενα τεστ, όταν η σήμανση θα δείχνει «Μικτό Χώρο», σε αντίθεση με τη σήμανση Covid Free όπου θα εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι, ή όσοι έχουν νοσήσει και έχουν το σχετικό πιστοποιητικό.

Τα πανηγύρια υπάγονται στους γενικούς όρους, με καθήμενη διασκέδαση και καταργείται ο όρος συμπλήρωσης, της κατά τόπου εμβολιαστικής κάλυψης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top