Ποιος καίει τα αυτοκίνητα της νύχτας στην Πάτρα;

Facebook
Twitter
att.wGslCZ9kabR_iM-MhMDDj5qwPfQwTS-w18o5szq3WX4

– Του Κωνσταντίνου Φλαμή

Άλλη μία πυρκαγιά και εξακολουθούμε να αναζητούμε δράστες. Η «Πολιτεία» έχει κατ’ επανάληψη τονίσει πως κάτι συμβαίνει στη νυχτερινή ζωή της πόλης, αφού τα κρούσματα εκδίκησης μέσω εμπρησμών σε αυτοκίνητα είναι πολλά.

Περιέργως, κανείς δεν μιλάει. Ακόμη και τα θύματα – ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων δεν αποκαλύπτουν ούτε ποιον υποψιάζονται, προφανώς φοβούμενοι τα χειρότερα. Γιατί, αν μη τι άλλο, κάτι θα γνωρίζουν. Είναι λες και έχουν αποδεχθεί πως το κάψιμο του αυτοκινήτου τους είναι μέσα στο «παιχνίδι».
Πριν από μερικές ημέρες, σημειώθηκε άλλη μία πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης. Αυτή τη φορά, σε τζιπ που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Μαρίνας, στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να διενεργεί έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν πρόκειται για εμπρησμό ή όχι, αν και η πρώτη περίπτωση φαντάζει ως η πιθανότερη αιτία.

Ο ιδιοκτήτης είναι ένας εκ των συνεταίρων σε γνωστό κατάστημα διασκέδασης και όχι ο κύριος μέτοχος. Άγνωστο παραμένει τι κατέθεσε στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή