Ποιος θα πει τι συνέβη στον Πατρινό Γιάννη Οικονομόπουλο; Παραμένει εξαφανισμένος 4,5 χρόνια

Facebook
Twitter
ezgif-2-9f0dee763d

Από την έντυπη έκδοση


Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να απλώνεται τέσσερα χρόνια μετά την υπόθεση εξαφάνισης του Πατρινού ναυαγοσώστη Γιάννη Οικονομόπουλου ο οποίος διέμενε στο Λονδίνο. Η εξαφάνιση εντείνει την αγωνία των δικών του ανθρώπων στην Πάτρα και σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το τι του συνέβη στο σπίτι του στο Λονδίνο!

Σε μια περιοχή με αμέτρητες κάμερες ασφαλείας καμία δεν τον κατέγραψε να φεύγει, κάτι που ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν οι Αρχές! Η οικογένειά του στην Πάτρα συνεχίζει και ζει μέρες, μήνες, χρόνια αγωνίας. Οι αρχές της Αγγλίας δεν έχουν καταφέρει να δώσουν λύση στο μυστήριο και ο ίδιος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρία σχεδόν χρόνια.

Την εξαφάνιση είχε δηλώσει στις 18 Φεβρουαρίου 2020 στο τοπικό τμήμα της περιοχής Νιούμπερι Παρκ στο Ιλφορντ η Ρουμάνα σύντροφός του με την οποία συζούσε. Όμως οι Βρετανοί αστυνομικοί ήλθαν αντιμέτωποι με ένα περίεργο «σκηνικό»  που άφησε πίσω του ο 34χρονος Πατρινός, όπως το περιέγραψε η Ρουμάνα. Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή, το κινητό του φόρτιζε στην πρίζα, τα προσωπικά του έγγραφα ήταν στον καναπέ και το πρωινό του άθικτο.

Ο Γιάννης είχε εγκατασταθεί από το 2019 στο Λονδίνο αναζητώντας μια καλύτερη ζωή ως υπάλληλος VIP security. Από όσα γνωρίζουν οι δικοί του, κάποιες εβδομάδες πριν την εξαφάνισή του καβγάδιζε με τη Ρουμάνα.

«Είχα μιλήσει κάποιες φορές μαζί της, αλλά έδειχνε μια δυσαρέσκεια, σαν να μην ήθελε να συνεργαστεί. Υποψιάζομαι τα πάντα… Δεν μπορεί να εξαφανίστηκε έτσι.  Οι Βρετανοί αστυνομικοί  μπήκαν στο σπίτι με σκυλιά, αλλά δεν λένε τι βρήκαν. Δεν μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να μην είναι το παιδί μου στη ζωή…» δηλώνει η μητέρα του.

Η Ρουμάνα σύντροφός του έδωσε τη δική της εκδοχή για το πώς ο Γιάννης δεν καταγράφηκε από κάμερες. «Του ετοίμασα πρωινό, ετοιμάστηκα για τη δουλειά, ντύθηκα, εκείνος ήταν ακόμα στο κρεβάτι, τον φίλησα κι έφυγα. Όταν επέστρεψα, η πόρτα ήταν ανοιχτή… Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να βγήκε απ’ το σπίτι χωρίς να τον κατέγραψαν οι κάμερες είναι να πήδηξε από τις σκάλες μας στο σπίτι του γείτονα» είπε.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν συμπεριλάβει στην δικογραφία και στοιχεία από την ζωή του Γιάννη, που πιθανόν να δώσουν λύση στο μυστήριο. Η Ρουμάνα σύντροφός του μάλιστα έδειχνε εκνευρισμένη όταν τηλεοπτικές εκπομπές από την Πάτρα (όπως αυτή της Αγγελικής Νικολούλη) ασχολούνταν με την υπόθεση. Αλλά και πάλι, αν έχει συμβεί κάτι μοιραίο (που όλοι απεύχονται) πως είναι δυνατόν να μην έχει βρεθεί έστω και ένα στοιχείο, έστω και ένα ίχνος;

Ακόμη και στην περίπτωση που κάτι συνέβη στον 34χρονο με αντικείμενο τα στοιχεία για την ζωή του και τις επιλογές του που έχουν συμπεριληφθεί στην δικογραφία. Αν μη τι άλλο πάντως, ο φάκελος της μυστήριας αυτής υπόθεσης… δεν έχει κλείσει!

ezgif-2-d54c79750c

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top