ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Επίθεση σε Ανδρουλάκη – Μάντζος: Ο τοξικός Πολάκης είναι η “πρόοδος”;

paylos polakis 21 10 2021
Νέα πολιτική κόντρα ξέσπασε, με “βήμα” τα social media, με τον Παύλο Πολάκη να μην αφήνει αναπάντητες τις αναφορές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε εκδήλωση στην οργάνωση Χαλανδρίου, είπε μεταξύ άλλων: “Μητσοτάκης και Τσίπρας κακοποίησαν το νόημα των λέξεων “πρόοδος” και “σταθερότητα”. Δεν είναι πρόοδος ούτε τα ψευδο – δημοψηφίσματα διχασμού του ελληνικού λαού ούτε τα ψέμματα που έγιναν αυταπάτες ούτε οι πολακικές συμπεριφορές ούτε το πελατειακό κράτος”.

 

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε:

“Ανδρουλακη πάλι στον ύπνο σου με έβλεπες; Δεν τραβάς, το χουν καταλάβει όλοι πλέον. Είσαι και λίγος και σε έχουν… Όταν επιτίθεσαι σε μένα μόνο αυτό αποδεικνύεις.

Μετά την Καϊλή ,(που θέλει να σε καλέσει και μάρτυρα έμαθα) τα ποσοστά που είχε πάρει το ΚΙΝΑΛ επί Φώφης Γεννηματά θα είναι θρίαμβος αν τα ξαναπιάσεις!

Το δίλημμα είναι και θα είναι: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ή ΝΔ , Τσίπρας ή Μητσοτάκης! Θα πάρεις θέση, θέλεις δεν θέλεις!

Με τέτοιες δηλώσεις, από μεριάς σου Νικολάκη Ανδρουλάκη, σαν τη χθεσινή και σαν την άλλη με τον Ντογιάκο ξεκαθαρίζει το θέμα πως η λύση για τη χώρα ,είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”.

Απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος σχολίασε πως επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια.

“Όσο η “πρόοδος” που εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τον τοξικό λόγο του κ. Πολάκη τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για πραγματικά προοδευτική εναλλακτική πρόταση, με ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

ΥΓ: Για να στηρίξει τις διχαστικές αοριστολογίες του, ο κ. Πολάκης επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια… Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” ανέφερε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Μάντζος.

You may also like

Comments are closed.