ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης σε Κακλαμάνη: «Σε βυτιοφόρο λυμάτων να μπεις εσύ»

kaklamanis polakis
Σκληρή επίθεση στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.
Ο Απόστολος Κακλαμάνης από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος, άσκησε έντονη κριτική προς τα στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ για άλλα κόμματα.

Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι μετά το 2012 «ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έγραψε στο Facebook:

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!

Σε βυτιοφόρο λυμάτων ,πρέπει να μπουν αυτοί από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ ,που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο, αυτοί που καταχρέωσαν τη χώρα για τα υπερτιμολογημένα έργα των Ολυμπιακών αγώνων ,αυτοί που ξεμασελιαστηκαν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων ,αυτοί που χρωστούν ως κόμμα 320 εκατομμύρια ευρώ από «αέρα»δάνεια τραπεζών!!

Στο ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και μετά ήρθε το λαϊκό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που ήταν η δύναμη του και έδωσε και την κυβέρνηση στο ΣΥΡΙΖΑ,όπως θα την ξαναδώσει και τώρα!

Το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του οποίου μίλησες χθες με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο (άραγε προσδοκώντας τι;) ,μόνο ως μπαστούνι του Μητσοτάκη έχει αξία χρήσης και γι αυτό σας παίζουν τα κανάλια της διαπλοκής!
Όμως ,όπως έλεγε και κάποιος γνωστός σου: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!

ΥΓ.Τα «ποντίκια» Κακλαμανη να τα ψάξεις στα υπόγεια του Μαξίμου του Μητσοτάκη ,που έχουν κατοικοφωλεψει όλα τα εκσυγχρονιστικά στελεχακια σας και μασουλάνε δημόσιο χρήμα με απευθείας αναθέσεις και ντιλαρισματα με επιχειρηματίες !

283543860 3140982826145177 4367831934002281044 n

You may also like

Comments are closed.