ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στα περίπτερα η «Πολιτεία»: Οι λίστες της υπερβολής βάζουν «φωτιά» στα σχολικά

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 18 213616
Στις σκληρές οικονομικές συνθήκες που έχει προκαλέσει η ενεργειακή κρίση, δεν φαίνεται να προσαρμόζεται μερίδα εκπαιδευτικών. Δίνουν λίστες αγοράς σχολικών ειδών στους μαθητές που στην  ουσία «γκρεμίζει» τους ήδη κουτσουρεμένους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Μητέρα τριών παιδιών στην Πάτρα πλήρωσε 300 ευρώ, ενώ δεν λείπουν οι φωνές εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας που ζητούν από δασκάλους να προσαρμοστούν στις συνθήκες.

ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ο φονιάς του Ζαφειρόπουλου

αρχηγός της μαφίας των φυλακών

Είχε συλληφθεί στον Ριγανόκαμπο της Πάτρας το 2017. Ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου χαρακτηρίζεται από τις Αρχές ως άτομο που έχει υπάρξει αρχηγός της μαφίας των φυλακών.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 18 213616ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

«Έγδυναν» επιχειρήσεις στην ΒΙ.ΠΕ

Διέπραξαν συνολικά 24 διαρρήξεις ενώ το όφελος από τα κλοπιμαία αγγίζει τις 100.000 ευρώ. Τέσσερις συλλήψεις. Πώς έφθασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη τους και πως εξάρθρωσαν την εγκληματική οργάνωση.

 

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

Μία συνοικία

με μεγάλη ιστορία

Από το έλος και τις καλαμιές, στους πρόσφυγες και το ιστορικό γήπεδο δίπλα από την Αγία Φωτεινή. Ένα αφιέρωμα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ

Στο Δήμαρχο

οι κάτοικοι της Παραλίας

Σήμερα το μεσημέρι στις 2 έχει προγραμματιστεί στο δημαρχείο η συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη με τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα της Παραλίας Πατρών, με αφορμή τις αντιδράσεις για την κατασκευή Κεντρικού Πράσινου Σημείου στην περιοχή.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 18 213616Ζητούν επαναλειτουργία του ΠΕΔΥ

Τα Περιφερειακά Εργαστήρια Δημόσιας Υγείας δημιουργήθηκαν πριν από 15 χρόνια.

Ακαδημαϊκοί ζητούν την επαναλειτουργία τους στην Δυτική Ελλάδα, όπου λειτούργησε και το πρώτο εργαστήριο. Προτεραιότητα για το τμήμα Υγιεινής του Πανεπιστημίου.

«Ουρές» και αντεγκλήσεις

στο ακτινολογικό

Καθημερινές διενέξεις και ταλαιπωρία στο ακτινολογικό του Π.Γ.Ν.Π. «Ουρές» στο διάδρομο και αντεγκλήσεις. Τι απαντά η Διοίκηση του νοσοκομείου.

Πάτρα: «Φωτιά» στις τιμές

ανάβει το στεγαστικό πακέτο

Το νέο στεγαστικό «πακέτο» φέρνει κατακόρυφη αύξηση τιμών στα σπίτια. Πώς διαμορφώνεται στην Πάτρα ο τιμοκατάλογος και ποιες είναι οι πρώτες εικόνες της αυξημένης ζήτησης.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 18 213616Τριπλή απειλή

για τα αρτοποιεία

Οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή κρίση αποτελούν τον επικίνδυνο συνδυασμό για τη βιομηχανική Αρτοποιία. Ο Ανδρέας Ππαπαϊωάννου εξηγεί το γιατί στην «Πολιτεία»

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ  ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ

Ο δρόμος έγινε ένα με τη θάλασσα, με ελάχιστα μποφόρ. Ανησυχία για το τι θα ακολουθήσει με συνθήκες βαρυχειμωνιάς στο ήδη βομβαρδισμένο τοπίο της παραλιακής. Τι απαντά μέσω της «Πολιτείας» ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς.

Δ. ΑΧΑΪΑ

Ο σκελετός «βγήκε»

στην παραλία

Τμήματα ανθρώπινου σκελετού εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή του Οχυρού Αράξου στη Δυτική Αχαΐα. Οι Αρχές έχουν ανοίξει τη λίστα των εξαφανίσεων ενώ η ταυτότητα του θα εντοπιστεί μέσω της ιατροδικαστικής οδού.

ΔΕΘ: Το «πακέτο» Τσίπρα

και οι στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει σε «καθαρή νίκη» στην επόμενη κάλπη αλλά και επικράτηση στη μάχη των πολιτικών εντυπώσεων με επίκεντρο την κυβερνησιμότητα. Οι εξαγγελίες Τσίπρα στην ΔΕΘ.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Τρεις χιλιάδες ασθενείς με covid

πέρασαν από τον «Άγιο Ανδρέα»

Περίπου 3.000 ασθενείς που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μεγάλη διαδικτυακή ημερίδα της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια την Πέμπτη.

You may also like

Comments are closed.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 11 29 144722 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε 23 ποτάμια της Π.Ε. Αχαΐας και αποκατάστασης οδικού δικτύου του Δήμου Ερυμάνθου

Δύο σημαντικές συμβάσεις αύξησης της ανθεκτικότητας και αποκατάστασης βλαβών και ζημιών στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, ...