ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων Πείρος: Επιστολή για τα δρομολόγια του Προαστιακού

treno ose2
Ακολουθεί παρακάτω το περιεχόμενο της επιστολής του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων Πείρου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφορικά με τα δρομολόγια του Προαστιακού:

Προς κ. Φίλιππο Τσαλίδη Διευθύνων Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κοινοποίηση προς Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρο Μυλωνά

Κοινοποίηση προς Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Φαρμάκη

Κοινοποίηση προς Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Μπονάνο

Αξιότιμοι κύριοι,

Μετά την έναρξη δρομολογίων του προαστιακού από Πάτρα προς Κάτω Αχαΐα με λύπη διαπιστώνουμε τις διαφορές που υπάρχουν στις ώρες και στην συχνότητα των δρομολογίων με αυτές της Βόρειας Πάτρας δηλαδή από Πάτρα προς Ρίο.

Ειδικότερα λόγω καλοκαιρινής περιόδου τα δρομολόγια θα έπρεπε να είναι κάθε 1 ώρα και το τελευταίο να μην είναι στις 17:00 μ.μ αλλά πιο αργά ώστε να εξυπηρετεί και το επιβατικό κοινό και να αγκαλιάσει το προαστιακό.

Ας μην υποβαθμίζεται και απαξιώνεται η γραμμή Πάτρα-Κάτω Αχαΐα που μετά από τόσα προβλήματα ξεκίνησε. Βέβαια τα προβλήματα δεν παύουν να υπάρχουν καθώς οι γραμμές είναι πολύ παλιές  και οι σιδηροδρομικές γραμμές χρειάζονται κάποια συντήρηση και αναβάθμιση.

Ακόμα θέλουμε και εμείς οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαϊας να μην αισθανόμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Παρακαλούμε όπως και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας να βρει τρόπο ( μικρό λεωφορείο ) και οι επιβάτες του Προαστιακού που θέλουν πρόσβαση στη θάλασσα της Κάτω Αχαΐας να διευκολύνονται στην μεταφορά τους.

Περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες και ευελπιστούμε σε αύξηση των δρομολογίων και του ωραρίου.

Με εκτίμηση το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Δημήτριος Μπαρμπούνης

Η γραμματέας Ιωάννα Κούρτη

You may also like

Comments are closed.