ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος ”Πάλεια”: Μεγάλη εκδήλωση με Αρετή Κετιμέ στην Κ. Αχαΐα

Facebook
Twitter
Δύο χρόνια μετά τη «σιωπή» που επέβαλε ο κορωνοϊός, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κ. Αχαΐας «Πάλεια» που όχι μόνο δεν έμεινε στη… σκιά της πανδημίας, αλλά παρέμεινε στις επάλξεις, σχεδιάζοντας νέες δράσεις, επανέρχεται δυναμικά στις ανοικτές εκδηλώσεις, επιφυλάσσοντας για το φετινό καλοκαίρι πολλές εκπλήξεις.
Η αρχή θα γίνει την παραμονή της εορτής του Πολιούχου της Κάτω Αχαΐας, Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 20.00 οπότε και θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού η καθιερωμένη μεγάλη εκδήλωση της «Πάλεια» που πλέον έχει μετατραπεί σε θεσμό με τίτλο «Οι μυρωδιές της ρίγανης με τ’ Αγιαννιού τη χάρη».
Μία μουσική αναδρομή στο παραδοσιακό, σμυρνέϊκο και ρεμπέτικο τραγούδι με την ταλαντούχα μουσικό, Αρετή Κετιμέ που με τη φωνή και το σαντούρι της μάς ταξιδεύει στους δρόμους του μυαλού και της καρδιάς, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων “Πάλεια”, Αλισσαίων “Πείρος”, Χορευτικής Ομάδας Αλισσού, Σχολής Χορού Παναγιώτη Τσεκούρα και Σχολής Χορού Βασιλικής Διακάτου, αναδεικνύοντας το ελληνικό στοιχείο και ηχόχρωμα.
Μαζί με την Αρετή Κετιμέ θα είναι οι μουσικοί, Δημήτρης Στεφόπουλος βιολί, Γιώργος Παπιώτης ούτι- φωνή, Μανώλης Χριστοδούλου κανονάκι, Περικλής Κατσώτης κρουστά, Στρατής Σκουρκέας κρουστά, Γιάννης Πλαγιανάκος μπάσο και Τρύφωνας Παπαϊωάννου κλαρίνο- φωνή.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κ. Αχαΐας με ελεύθερη είσοδο.
«Με τη χάρη και την ευλογία του Αγίου Ιωάννη είμαστε έτοιμοι να ξανασμίξουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί παίρνοντας μία μεγάλη ανάσα… ελευθερίας και επιστροφής στην κανονικότητα με την ευωδιά της ρίγανης και της παραδοσιακής μουσικής της Αρετής Κετιμέ», αναφέρουν οι διοργανωτές απευθύνοντας μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στην πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση της «Πάλεια».
Να είμαστε όλοι εκεί!
ketime areti
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top