ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πόρτες Αχαϊας: Δύο αρχιφύλακες διέσωσαν ηλικιωμένη από τις φλόγες

fotia 1
Aνακοίνωση με αφορμή τη διάσωση ηλικιωμένης στην πυρκαγιά που ξέσπασε στις Πόρτες Αχαΐας εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

stauropoulos stathis  Σταυρόπουλος Ευστάθιος

«Την 4η Ιουλίου 2022 οι Αρχιφύλακες Σταυρόπουλος Ευστάθιος και Τογαντζής Θεόδωρος που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας συμμετείχαν στην προσπάθεια εκκένωσης των κατοικιών στην περιοχή του χωρίου Πόρτες Αχαΐας, αφού μαινόταν μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή και κινδύνευαν κατοικίες και Πολίτες.

Με κίνδυνο ζωής τους οι Αστυνομικοί διέσωσαν ηλικιωμένη από βέβαιο θάνατο, ενώ η φωτιά λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν, κύκλωσε την περιοχή που βρίσκονταν. Χρειάστηκε κατάσβεση με ρίψη από ελικόπτερο της φωτιάς στο σημείο, ώστε να μπορέσουν οι Αστυνομικοί να απεγκλωβιστούν και να φτάσουν σε ασφαλή περιοχή, η οποία έγινε μετά από παρέμβαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχου Τσάτσαρη Θεόδωρου σε συνεννόηση με την τοπική ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για άλλη μια φορά Αστυνομικοί της περιοχής μας απέδειξαν ότι υπηρετούν τον Πολίτη με υψηλό σθένος και αυτοθυσία, προτάσσοντας ακόμα και την σωματική τους ακεραιότητα και την ζωή τους για την προστασία του».

You may also like

Comments are closed.