ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πώς γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά ο Τζέφ Μπέζος και το ζεύγος Ομπάμα

Facebook
Twitter
Σε μεγάλα κέφια βρέθηκαν οι πλούσιοι και διάσημοι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανέβασαν στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές στιγμές της προσωπικής τους ζωής.

Aπό τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα μέχρι τον Τζεφ Μπέζος, τον δεύτερο πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο, στις φωτογραφίες και τα instagram stories των πλουσίων και ισχυρών του πλανήτη αποτυπώνεται η διάθεσή τους για διασκέδαση το 2022.

Ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος έχοντας βαρεθεί να μετράει τα εκατομμύρια δολάριά του πήρε την καλή του, Λορέν Σάντζες και πόζαρε με εμφανίσεις που παρέπεμπαν σε εποχή disco.

bezos33

«Εγώ και το κολλητάρι μου», λέει η Μισέλ Ομπάμα

To ζεύγος Ομπάμα, Μισέλ και Μπαράκ, απελευθερωμένο πια από τις δεσμεύσεις που τους επέβαλε το πρωτόκολλο της Προεδρίας των ΗΠΑ, «φόρεσαν» τα γυαλιά σε όλους με το στιλ και την πόζα τους τη φετινή Πρωτοχρονιά.

«Ευτυχισμένο το νέο έτος από εμένα και το κολλητάρι μου! Σας εύχομαι όλους μια χρονιά γεμάτη ευτυχία, αγάπη και καλή υγεία» έγραψε η Μισέλ Ομπάμα στην ανάρτησή της, μοιράζοντας μια από τις πιο cool φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της.

οbama1

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top