ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ποστέκογλου: Η Σέλτικ και το «αγκάθι» της Παναχαϊκής

Facebook
Twitter
Γνωστό είναι ότι ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής, ο Ελληνοαυστραλός Άγγελος Ποστέκογλου, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σέλτικ.

Και με αφορμή αυτή την εξέλιξη, η μεγάλη ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» Μελβούρνης, αναφέρθηκε στη διαδρομή του, χαρακτηρίζοντας ως «αγκάθι» στην καριέρα του την παρουσία του στην Παναχαϊκή.

«Γεννημένος στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρέθηκε στην Αυστραλία με την οικογένειά του λόγω Χούντας, ξεκίνησε από μικρός στην Ελλάς Μελβούρνης, διέπρεψε παντού, ακόμα και στην εθνική Αυστραλίας με εξαίρεση την Παναχαϊκή, όπου του έλεγαν ποιους παίκτες να …χρησιμοποιεί», έγραψε ο «Νέος Κόσμος» την Παρασκευή.

Και στη συνέχεια η εφημερίδα χαρακτηρίζει μοναδικό «αγκάθι» στην καριέρα του «την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, το 2008, όταν ο σύλλογος της Πάτρας αγωνιζόταν τότε στην Γ’ Εθνική. Τι ήταν αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, σύμφωνα με τον ίδιο; Όταν, κατά την διάρκεια ενός ημιχρόνου, ο τότε πρόεδρος της ομάδας (ο Αλέξης Κούγιας) μπήκε στα αποδυτήρια και του έδωσε ένα χαρτάκι με το ποιες αλλαγές πρέπει να κάνει, προκαλώντας την άμεση παραίτηση του».

«Η Πάτρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα και στην ομάδα τότε υπήρχαν προσδοκίες. Το πάθος στην ομάδα ήταν εκπληκτικό. Όταν κερδίζαμε, μας σήκωναν στον αέρα από τη χαρά τους, αλλά όταν χάναμε μας… έκραζαν. Τα πηγαίναμε καλά και ήταν μια σπουδαία εμπειρία, που μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Είπα στον εαυτό μου, αφού μπορώ να δουλέψω εδώ, μπορώ να γυρίσω στην πατρίδα», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο κ. Ποστέκογλου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top