ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Πότισαν» 18χρονα με μπόμπες σε γνωστό κατάστημα εστίασης

Facebook
Twitter
Έγινε… της μπόμπας σε παραλιακό κατάστημα στο Αρκτικό Διαμέρισμα της Πάτρας την περασμένη Τρίτη. Τα παιδιά είχαν τελειώσει τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και τα στέκια της νεολαίας… είχαν γεμίσει.

Μόνο που ένα εξ αυτών είχε φροντίσει να «εξοπλίσει» τα μπαρ του με ουίσκι… μπόμπα! Δεν γνωρίζουμε αν ήταν από την Αμαλιάδα (φημίζεται η περιοχή) ή από την Αθήνα ή «ντόπιο», αυτό όμως που μάθαμε είναι ότι τα 18χρονα με ένα  – δύο ποτά… κατέληγαν με πονοκέφαλο και κάποια εξ αυτών στις τουαλέτες ή και στον δρόμο για την συνήθη σε αυτές τις περιπτώσεις… εμετική διαδικασία (στην κυριολεξία)!

Αλήθεια, το Χημείο του Κράτους κάνει ελέγχους; Να θυμίσουμε μόνο ότι μέχρι και τύφλωση έχει παρατηρηθεί από κατανάλωση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών (βλέπε παράδειγμα Λαγανά Ζακύνθου).

Οι μαθητές εξέφρασαν τα παράπονά τους αλλά… ποιος να τους ακούσει! Άλλωστε στο κατάστημα υπήρχαν και «μπράβοι»! Οι γονείς τους πάντως δεν θα αφήσουν το ζήτημα έτσι. Ήδη μας κατήγγειλαν το γεγονός και μάλιστα ένας εξ αυτών έχει κατάστημα Εστίασης στο κέντρο της πόλης.

«Μόνο ντροπή για τον συνάδελφο» μας είπε. Επισημαίνοντάς μας πως… κακώς τον αποκαλεί συνάδελφο!

 Σ.Σ. Το κατάστημα είναι από τα δημοφιλέστερα στην νεολαία. Και είναι πραγματικά κρίμα να παίζει με την υγεία μικρών παιδιών, ηλικίας μέχρι 20 ετών!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top