ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πού θα μείνουν κλειστά αύριο τα σχολεία και πού θα ανοίξουν αργότερα

elp

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, λόγω του χιονιά και του παγετού.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, Βασίλη Γιαννάκη, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, τα σχολεία της περιοχής δεν θα ανοίξουν την Τρίτη (23.01.2024).

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας.

Επιπλέον, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ούτε τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Στεργίου.

Εξαιτίας του ψύχους, με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, την Τρίτη (23.01.2024), τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, θα ανοίξουν στις 10 το πρωί. Τα Εσπερινά Σχολεία του Δήμου Καστοριάς, θα ολοκληρώσουν τη λειτουργία τους στις 9 το βράδυ.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί, Βρεφικοί Σταθμοί και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς.

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης), θα ανοίξουν στις 10 π.μ., λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.

Ο παιδικός και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Άργους Ορεστικού θα λειτουργήσουν κανονικά.

You may also like

Comments are closed.