ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πρίγκιπας Γουίλιαμ vs. Κέιτ Μίντλετον: Κάνουν ιστιοπλοϊκό αγώνα στις Μπαχάμες (video)

Facebook
Twitter
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, ξέφυγαν χθες από τους αριστοκρατικούς καθωσπρεπισμούς και ξεδίπλωσαν το… αθλητικό τους ταλέντο, κάνοντας αγώνα με σκάφη στα νερά της Καραϊβικής κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους.

Οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες στις Μπαχάμες είναι από τους πρώτους που έχουν πραγματοποιηθεί από την έναρξη της πανδημίας της Covid-19 και τόσο ο Γουίλιαμ όσο και η Κέιτ συμμετείχαν, καθώς αγωνίζονταν σε ξεχωριστά σκάφη.

Νικητής της κούρσας αναδείχθηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει, σε αντίθεση με το σκάφος της Κέιτ που επλήγη από τα ταραγμένα νερά.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram, το ζευγάρι ευχαρίστησε τις ομάδες για τη φιλοξενία τους, καθώς και για την φροντίδα που επέδειξαν απέναντί τους, δεδομένου ότι επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες.

Σε μία ομιλία-ορόσημο του πριγκιπικού ζεύγους σε μια κρατική δεξίωση, υποστήριξαν πως θα σε περίπτωση που Τζαμάικα, Μπέλιζ και Μπαχάμες αποφασίσουν να γίνουν αυτόνομες δημοκρατίες και να αποχωρήσουν από τη βρετανική μοναρχία στην οποία υπάγονται, η απόφασή τους θα γίνει αποδεκτή με «υπερηφάνεια και σεβασμό».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top