Πριγκιπικοί καυγάδες βγαίνουν στη φόρα: Ο Γουίλιαμ χτύπησε άσχημα και πέταξε στο πάτωμα τον Χάρι!

Facebook
Twitter
Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό περιγράφει ο πρίγκιπας Χάρι στο νέο του βιβλίο “Spare“, το οποίο έρχεται να ταράξει εκ νέου τις σχέσεις του με το παλάτι και να “αμαυρώσει” τη βασιλική εικόνα.

Μεταξύ άλλων, στο βιβλίο, ο Χάρι περιγράφει ένα περιστατικό όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατέληξε να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει, λίγο πριν φύγει με την Μέγκαν Μαρκλ από την Βρετανία.

Το επίμαχο απόσπασμα από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι δημοσιεύει ο Guardian και είναι πρωτοσέλιδο στα βρετανικά ΜΜΕ.

Όλα έγιναν το 2019 όταν ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Γουίλιαμ, επισκέφτηκε τον Χάρι στο σπίτι που ζούσε με την Μέγκαν Μαρκλ, στο Nottingham Cottage, για να μιλήσουν σχετικά με όλα όσα είχαν διαρρεύσει στον τύπο για τη συμπεριφορά της Μαρκλ.

Εκεί ο Γουίλιαμ, όπως ισχυρίζεται ο Χάρι, χαρακτήρισε την Μέγκαν “δύσκολη, αγενή και άξεστη”.

μεγκαν χαρι

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Χάρι, ο αδελφός του δεν έμεινε στα λόγια, καθώς τον έπιασε από τον γιακά και τον πέταξε στο πάτωμα: “Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τόσο πολύ γρήγορα. Με έπιασε από τον γιακά, σπάζοντας το κολιέ μου και με έριξε στο πάτωμα”, γράφει ο Χάρι.

“Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο ράγισε κάτω από την πλάτη μου, με τα κομμάτια να με κόβουν. Έμεινα εκεί για μια στιγμή, ζαλισμένος, μετά σηκώθηκα και του ζήτησα να φύγει”, περιγράφει στο βιβλίο.

χαρι
Αυτό είναι το σημείο όπου ο Χάρι δέχτηκε επίθεση από τον αδελφό του, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο υποτιθέμενος καβγάς, τον άφησε με ορατό τραυματισμό στην πλάτη.

Όπως αναφέρει ο Χάρι, είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ των δύο αδερφών, όταν ο Χάρι κατηγόρησε τον Γουίλιαμ ότι υιοθετεί το αφήγημα του βρετανικού τύπου για την Μέγκαν και τον αποκάλεσε “παπαγάλο” τους.

Η κατηγορία αυτή φαίνεται πως έβγαλε εκτός εαυτού τον Γουίλιαμ, ο οποίος δεν συγκράτησε την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον μικρότερο αδερφό του.

Ο Γουίλιαμ στη συνέχεια έφυγε, αλλά επέστρεψε “δείχνοντας μετανιωμένος”. Ο Χάρι γράφει ότι δεν το είπε αμέσως στην Μέγκαν – αλλά κάλεσε τον ψυχολόγο του.

harry william

Ο Χάρι υποστηρίζει ότι έφερε σημάδια από την επίθεση στην πλάτη του (γρατσουνιές και μώλωπες) και αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατάφερε να το κρύψει από την σύζυγό του.

Σύμφωνα με τον Guardiαn, ο οποίος έχει στη διάθεσή του ένα αντίγραφο του “Spare”, αυτή είναι μία από τις πολλές σκηνές που περιγράφει ο Χάρι στο βιβλίο του.

Μάλιστα, στις πρώτες σελίδες μεταφέρει τα λόγια του πατέρα του στη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, την ημέρα της γέννησης του:

“Υπέροχα! Τώρα μου έδωσες έναν διάδοχο και έναν εφεδρικό – η δουλειά σου τελείωσε”.

princess diana

“Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ μου είπαν να ντυθώ ναζί”

Όλοι θυμούνται το σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Χάρι και την εμφάνισή του με ναζιστική στολή σε μασκέ πάρτι, ένα περιστατικό που σημάδεψε τα νεανικά χρόνια του.

Στο βιβλίο Spare, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται και σε αυτό το ντροπιαστικό για τον ίδιο περιστατικό, ρίχνοντας τις ευθύνες στην Κέιτ και τον Γουίλιαμ.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι οι δυο τους έχουν μερίδιο ευθύνης για την άστοχη της μεταμφίεσής του.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, Κέιτ και Γουίλιαμ ξεκαρδίστηκαν σταν γέλια όταν τον είδαν να φοράει τη στολή για το μασκέ πάρτι του 2005.

Σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Χάρι έγινε πρωτοσέλιδο διασκεδάζοντας ντυμένος Ναζί και φορώντας ένα περιβραχιόνιο με μια μεγάλη σβάστικα στο χέρι.

harry

Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο πάρτι με θέμα “Αυτόχθονες και Αποικιοκράτες”, στο οποίο ήταν καλεσμένος και ο Γουίλιαμ.

Ο 38χρονος σήμερα Χάρι, αναφέρει στο βιβλίο ότι είχε ζητήσει τη συμβουλή του Γουίλιαμ και της Κέιτ για ήθελε να τους συμβουλευτεί. Και οι επιλογές που του έδωσαν ήταν δύο: Μια στολή πιλότου και μια στολή Ναζί.

“Πήρα τηλέφωνο τον Γουίλι και την Κέιτ, να ζητήσω τη γνώμη τους. Τη στολή του Ναζί, μου είπαν. Και οι δύο ξεκαρδίστηκαν. Περισσότερο κι από όταν είδαν την εφαρμοστή στολή του Γουίλι! Ήταν ακόμα πιο γελοίο, κι αυτό σε τελική ανάλυση ήταν το νόημα”, γράφει στο βιβλίο του ο Δούκας του Σάσεξ.

Ο ίδιος ο Χάρι έχει αποκαλέσει τη συγκεκριμένη επιλογή στολής, ως “το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του”, αλλά τώρα θεωρεί τον αδελφό του συνυπεύθυνο και πιστεύει ότι εκείνος “τη γλίτωσε φτηνά”, σε αντίθεση με τον ίδιο.

Να αναφέρουμε βέβαια ότι τότε ο Γουίλιαμ ήταν 22 ετών και η Κέιτ ήταν απλά το κορίτσι του στο πανεπιστήμιο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top