ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Προ των πυλών το ειδικό δικαστήριο για τον Νίκο Παππά

Facebook
Twitter

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η δίκη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλου, ακόμη ένα στέλεχος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρεθεί στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου προσδιορίστηκε να ξεκινήσει η δίκη του Ν. Παππά για το αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος της παράβασης καθήκοντος, ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη μαζί με τον επιχειρηματία-εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα που φέρεται ως συνεργός στην καταλογιζόμενη αξιόποινη πράξη του πρώην υπουργού.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα σύμφωνα με τις οποίες, ο εργολάβος είχε πάρει μέρος στον επίμαχο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες μετά από προτροπή του πρώην υπουργού, προκειμένου η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αποκτήσει κανάλι δικής της επιρροής.

«Γνώριζα ότι θα καταστώ κατηγορούμενος εξαιτίας των όσων αποκάλυψα. Το έκανα για να αποκαταστήσω το όνομα και την υπόληψή μου», είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας, ο οποίος είχε μιλήσει για εικονική συναλλαγή με τον λιβανέζικο κολοσσό CCC, καθ’ υπόδειξη του Νίκου Παππά, ώστε η εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ να μπορέσει να λάβει την απαραίτητη εγγυητική επιστολή των 3 εκατομμυρίων ευρώ για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Από την πρώτη στιγμή πάντως ο Νίκος Παππά αρνείται όσα του έχουν καταλογιστεί και έχει υπεραμυνθεί της νομιμότητας της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών ενώ έχει κάνει λόγο για εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top