ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ: Λίγες μέρες για να πείσουμε τους διασώστες να εμβολιαστούν (vid)

Facebook
Twitter
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» απηύθυνε έκκληση να μην τεθούν σε αναστολή οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στις 2 Σεπτεμβρίου.

«Στην Αττική, έχουν εμβολιαστεί στο 85% οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ. Ξεκινήσαμε τον Γενάρη με ένα ποσοστό 40%, και εν μέσω καλοκαιριού, φτάσαμε στο 85%. Από εκεί και πέρα δεν περισσεύει κανένας διασώστης» σημείωσε.

«Δεν μπορούμε να υπάρξουμε 10-15 λιγότερα ασθενοφόρα στην Αττική, γιατί θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Όταν έχουμε 60 και 70 περιστατικά σε αναμονή, αν μειωθούν κατά 10 ασθενοφόρα, τι θα γίνουν περιστατικά; Θα πεθαίνουν άνθρωποι» πρόσθεσε. Μάλιστα, συνέχισε, λέγοντας ότι πληρώματα από την Αττική εξυπηρετούν και ανάγκες στην περιφέρεια.

Ο κ. Μαθιόπουλος ζήτησε χρόνο για να πειστούν και οι υπόλοιποι διασώστες του ΕΚΑΒ.

«Εμείς επιμένουμε ως εργαζόμενοι και συνδικαλιστές να εμβολιαστούν όλοι οι συνάδελφοι και εμβολιαστήκαμε. Όμως υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Δεν θα πρέπει να βγουν σε αναστολή εργασίας κάποιοι συνάδελφοι στις 2 Σεπτεμβρίου γιατί έχουν οικογένειες, αλλά και γιατί θα δημιουργηθεί πρόβλημα» τόνισε.

«Παλεύουμε κάθε μέρα να πείσουμε τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν. Άρα πρέπει να δοθούν ακόμα λίγες μέρες να τους πείσουμε. Να μην τεθεί σε ισχύ η αναστολή. Λίγες μέρες ακόμα για να πείσουμε τους διασώστες. Θα τους πείσουμε. Είναι πολύ σκληρό μέτρο η αναστολή εργασίας» συμπλήρωσε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top