ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 58χρονος για την κλοπή των θυρίδων στο Ψυχικό

rififi
Στην φυλακή οδηγείται ο 58χρονος κατηγορούμενος για την κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων από θυρίδες τράπεζας, μετά την απολογία του στον 12ο τακτικό ανακριτή.
Ο επιχειρηματίας απολογούμενος, αρνήθηκε ότι διέπραξε αυτός την κλοπή, ισχυριζόμενος ότι δεν είναι καθόλου ασφαλές το συμπέρασμα της αστυνομίας για το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε και το οποίο τον κατέστησε ύποπτο για την διάρρηξη των τεσσάρων θυρίδων.
Η υπεράσπιση του επιχειρηματία ανέθεσε σε γενετιστή τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης. Όσον αφορά το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο εσωτερικό μιας εκ των παραβιασμένων θυρίδων, ο κατηγορούμενος προέβαλε τον ισχυρισμό ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα μπορούσε να έχει “μεταφερθεί”, λέγοντας ότι το υλικό θα μπορούσε να έχει βρεθεί στην κασετίνα, όταν η ιδιοκτήτριά της, την ακούμπησε στο κοινόχρηστο τραπέζι.

Φέρεται επίσης να υποστηρίζει, ότι εντός του χώρου των θυρίδων δεν υπάρχει σύστημα βιντεοσκόπησης ή παρακολούθησης – και επομένως, ότι δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει από ποιον παραβιάστηκαν οι θυρίδες.

Ο 58χρονος αρνείται επίσης ότι έπαιρνε μέτρα προφύλαξης σε κάθε επίσκεψή του στην τράπεζα, όπως του καταλογίζεται, λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ουσιαστικά δεν επρόκειτο για τρόπους καμουφλάζ, αλλά για συνήθειές του.

You may also like

Comments are closed.