ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πρόγραμμα-Τουρισμός για Όλους: Επιδότηση έως και 100%

Facebook
Twitter
Εντός της εβδομάδας που ξεκινάει πρόκειται να ανοίξει η πλατφόρμα του υπουργείου Τουρισμού για την υποδοχή των αιτήσεων που αφορούν το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους.

Αυτή τη φορά με περισσότερες επιλογές και επιδότηση που ανέρχεται έως και στο 100%, το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε 100.000 Έλληνες να οργανώσουν τις διακοπές τους και να ταξιδέψουν εντός της χώρας μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο www.tourism4all.gov.gr, ενώ όσοι έλαβαν πέρυσι voucher θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 31/12/2021.

Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με κλήρωση, ενώ μοναδικό κριτήριο είναι το εισόδημα των δικαιούχων. Συγκεκριμένα, οι άγαμοι θα πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, οι έγγαμοι χωρίς παιδιά έως 28.000 ευρώ, ενώ ισχύει προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Η επιδότηση αφορά σε 2 ή 3 διανυκτερεύσεις, και μπορεί να φτάσει και το 100%, με ανώτερο όριο τα 40 ευρώ ανά ημέρα, το άτομο.  Ακόμα, αφορά σε 4 διανυκτερεύσεις, με επιδότηση 80% και ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα το άτομο, ενώ επιδότηση 100% μπορούν να λάβουν τα ΑμεΑ με ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα, ανά άτομο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top