ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προκηρύχτηκε πανελλήνιος διαγωνισμός Comics Εφήβων για το Πατρινό Καρναβάλι 2022

nayydernft61ddb6b82210f 750x430 1
Η Κοινωφελής Επιχείρηση – ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας προκήρυξε πανελλήνιο διαγωνισμό Comics με τίτλο: «Ανάδειξη του καλύτερου καρναβαλικού comics Εφήβων 2022 για το Πατρινό Καρναβάλι»

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 10η Ιανουαρίου 2022 έως και την 11η Φεβρουαρίου 2022.

Οι αναλυτικές προκηρύξεις των διαγωνισμών είναι αναρτημένες στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ www.carnivalpatras.gr στο πλαίσιο Νέα/Εταιρικοί Διαγωνισμοί. Η υποβολή των συμμετοχών θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω ψηφιακής αποστολής με email, wetransfer, dropbox link κτλ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@carnivalpatras.gr.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι έφηβοι  της Ελλάδας από 11 έως και 17 ετών εφόσον καταθέσουν την πρόταση τους εντός της χρονικής προθεσμίας. Κάθε συμμετοχή θα πρέπει να είναι πρωτότυπο έργο των ιδίων των διαγωνιζόμενων και δεν θα πρέπει να έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο ή οπουδήποτε αλλού.

Οι τρεις νικητές που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις –βραβεία. Το πρώτο επιλεχθέν comics θα αποτελέσει το καλύτερο καρναβαλικό comics εφήβων του 2022 για το Πατρινό Καρναβάλι και θα λάβει ως βραβείο τα  2 τεύχη του συλλεκτικού comics «Ο Κρυμμένος Θησαυρός των εντόμων» του Πατρινού δημιουργού comics Γιώργου Μελισσαρόπουλου). Στον δεύτερο και τρίτο νικητή θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το πωλητήριο της Κ.Ε.ΔΗ.Π. Καρναβάλι Πάτρας.

Όλα τα έργα των συμμετεχόντων θα παρουσιαστούν ψηφιακά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr σε έκθεση online, ξεκινώντας την περίοδο του καρναβαλιού. Όλα τα έργα θα παραμείνουν εκεί όσο υπάρχει η σελίδα, ως καταγραφή.

Η τριμελής κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από τους Γιώργο Μελισσαρόπουλο (σκιτσογράφο/animator, με συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, www.meliss.gr), Άκη Μελάχρη (σκιτσογράφο/animator, βασικός συνεργάτης των εκδόσεων ΑΓΚΥΡΑ, www.toonmel.com) και Νικόλα Στεφαδούρο (σκιτσογράφο, με εμπειρία στη διδασκαλία και πλήθος συνεργασιών, www.stefadouros.gr).

Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας εύχεται στην ανακοίνωση της, καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

uujwlqmllt61ddb5ef6b9c9
hsghwwypuu61ddb5fe850b4

You may also like

Comments are closed.