ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκόπης Παυλόπουλος: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό!

prokopis paulopoulos eurokinissi
Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είναι θετικός στον κορονοϊό. Δεν έχει συμπτώματα, ενώ είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Το τεστ βγήκε θετικό και έτσι το ταξίδι αναβλήθηκε, ενώ θα παραμείνει στο σπίτι του σε καραντίνα.

Η ανακοίνωση από το γραφείο του Προκόπη Παυλόπουλου

Λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε πριν από δύο ημέρες και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Κώστας Καραμανλής. 

Ο υπουργός υποβλήθηκε σε rapid test στη Βουλή και θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη διακόπηκε η συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα διπλώματα οδήγησης, προκειμένου να απολυμανθεί η αίθουσα της Ολομέλειας.

O προεδρεύων αντιπρόεδρος Απόστολος Αβδελάς, διέκοψε τη συζήτηση στην Ολομέλεια ανακοινώνοντας πως ο υπουργός, που νωρίτερα ήταν στην αίθουσα, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα ότι βρέθηκε θετικός σε rapid test που έκανε και σε λίγο θα υποβληθεί και σε μοριακό τεστ. Κατόπιν αυτού διακόπηκε η συνεδρίαση, η οποία θα συνεχιστεί αύριο, ώστε να απολυμανθεί η αίθουσα και να ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε να κάνει το σχετικό τεστ. Περαστικά του ευχήθηκαν οι βουλευτές όλων των πτερύγων.

You may also like

Comments are closed.