ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Προμηθέας-Περιστέρι: Σημαντικές προσωπικότητες και… αστέρες στο «Δ.Τόφαλος» (pics)

Facebook
Twitter

Από νωρίς το «Δ.Τόφαλος» γέμισε με σημαντικές προσωπικότητες, αλλά και… αστέρες ενόψει του φιλικού του Προμηθέα με το Περιστέρι, που ξεκίνησε στις 18.00.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως πέραν του καθαρά αγωνιστικού ενδιαφέροντος που έχει, παρουσιάζει κάτι ακόμη πολύ πιο σημαντικό. Τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς οι εισπράξεις θα πάνε εξ’ ολοκλήρου για την αγορά μιας θερμοκοιτίδας που θα γίνει δωρεά στη μονάδα νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Όπως μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό υλικό του Matchnews.gr, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου βρέθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια, Ειρήνη Παπαδοπούλου που ξεσήκωσε τα πλήθη με ένα εντυπωσιακό μουσικό Show.

Παράλληλα, μαζί της βρέθηκε και ο γνωστός μουσικοσυνθέτη-στιχουργό Φοίβος, αλλά και ο ηθοποιός Κώστα Σόμμερ, που ανέλαβε ρόλο παρουσιαστή!

Σημαντική ήταν και η παρουσία των καλλιτεχνών Ρουσσέτου Δημητρόγλου και του Μηνά Τσίγκου από τους 1550, που προσέφεραν ένα φοβερό θέαμα στο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Όλοι μαζί -μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με πολλά χαμόγελα- έβγαλαν φωτογραφίες με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο και τον Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκη Παπαδόπουλο.

Δείτε τα… κλικς:

promitheas sommer papadopoulou bonanos

promitheas sommer papadopoulou bonanos 2 promitheas sommer papadopoulou bonanos 3 promitheas sommer papadopoulou bonanos 4 promitheas sommer papadopoulou bonanos 5

promitheas sommer papadopoulou bonanos 7 promitheas sommer papadopoulou bonanos 8 promitheas sommer papadopoulou bonanos 9 promitheas sommer papadopoulou bonanos 10 promitheas sommer papadopoulou bonanos 11

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top