ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Προμηθέας: Ξεκινάει η «καµπάνια» διάθεσης των διαρκείας

promitheas tofalos
Από σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου η ΚΑΕ Προμηθέας βάζει μπροστά τη διαδικασία των καρτών διαρκείας για τη νέα περίοδο. Μέχρι το Σάββατο 7 Αυγούστου δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν μόνο οι περσινοί κάτοχοι. Ακολούθως, θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας προς όλους.

Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος) Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00  και τα  Σάββατα 10:00 με 14:00 και στη συνέχεια, όταν ξεκινήσει η διάθεσή τους προς όλους θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς τους ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster.

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους  τους  επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα  σε  Basket  League  (κανονική περίοδο και play-off ), 7DAYS ΕuroCup (κανονική περίοδος, όπου με το νέο format θα γίνουν 9 αγώνες κατ’ ελάχιστον στη φάση των ομίλων, καθώς και σε περίπτωση πρόκρισης τους αγώνες των επόμενων φάσεων) και Κύπελλο  Ελλάδας,  αλλά  και τα επίσημα φιλικά που θα δώσει κατά την προετοιμασία του.

Προσιτές τιμές, πολλές επιλογές

Όσο για τις κατηγορίες των διαρκείας είναι πολλές και διάφορες προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες.

Οι τιμές είναι προσιτές, με τα πιο ακριβά να είναι στις πολυθρόνες στον αγωνιστικό χώρο (275-225 ευρώ) και τα πιο φθηνά (95 ευρώ) να αφορούν τα ματς μόνο των Ελληνικών διοργανώσεων.

You may also like

Comments are closed.