ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης – Έρευνες στο σπίτι και στο γραφείο του

menios fourthkiotis
Στην προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη φέρεται να έχει προχωρήσει η αστυνομία, την ώρα που διεξάγονται έρευνες και στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος προσήχθη στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ από αγνώστους στην Εκάλη, αλλά και για την υπόθεση των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του παρουσιαστή μια μέρα αργότερα.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε υπάρξει καταγγελία του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, πως ο γνωστός παρουσιαστής «αναζητούσε στην «πιάτσα» κάποιον, για να εκτελέσει συμβόλαιο γι αυτόν».

Αμέσως μετά την καταγγελία του Κώστα Βαξεβάνη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε παρέμβει λαμβάνοντας πρόσθετα μέτρα προστασίας του. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε δηλώσει συγκεκριμένα: «Ήδη από χθες, με εντολή μου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε μαζί του. Σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές η υπόθεση διερευνάται».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάζεται η ακριβής παρουσία του εισαγγελέα καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να έχουν συλληφθεί πρώτα οι δύο δράστες των πυροβολισμών στο σπίτι του παρουσιαστή, και στη συνέχεια να έδωσαν σχετικές πληροφορίες για τον εντολέα τους.

Με ένα tweet όλο νόημα ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έγραψε ότι σε λίγο θα συλληφθούν αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη.

Πηγή: dikaiologitika.gr

You may also like

Comments are closed.