ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Προσωπικό Στρατού Ξηράς: Στο επόμενο διάστημα οι αποζημιώσεις για τις αργίες του 2020

Facebook
Twitter
Στο προσεχές διάστημα θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στο προσωπικό Στρατού Ξηράς (ΣΞ), για τις υπηρεσίες σε αργίες του 2020, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, μετά από συντονισμένες ενέργειες της πολιτικής ηγεσίας, του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), που είχαν σκοπό την ενίσχυση του προϋπολογισμού του ΓΕΣ, προκειμένου να καταστεί δυνατή η απρόσκοπτη καταβολή των δικαιούμενων αποζημιώσεων για το προσωπικό του Στρατού Ξηράς (ΣΞ), σε αγαστή συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, ενισχύθηκε ο προϋπολογισμός του ΥΠΕΘΑ και συνακόλουθα του ΓΕΣ.

Με αποτέλεσμα να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες πιστώσεις, προκειμένου να καταβληθεί στα στελέχη του ΣΞ η αποζημίωση για την εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις επίσημες και τις, κατά περίπτωση, τοπικές αργίες για το έτος 2020. Η καταβολή της εν λόγω αποζημίωσης πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

«Το ΥΠΕΘΑ θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης πόρων, προβαίνοντας σε τακτικές και έκτακτες καταβολές αποζημίωσης, οσάκις το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά περιθώρια του εκτελούμενου προϋπολογισμού»,  επανέλαβε ο υπουργός.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top