ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσωπο «κλειδί» καλείται να καταθέσει για την εξαφάνιση του 30χρονου στο Μεσολόγγι

mesologgi

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για το θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση του 30χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονο αγνοούμενο στο Μεσολόγγι, με την υπόθεση να έχει εξελιχθεί σε θρίλερ.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται για ενδέκατη ημέρα και στις επιχειρήσεις συμμετέχουν drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες.

Η αστυνομία συνεχίζει να «χτενίζει» συγκεκριμένη περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο που η κάμερα είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο του 50χρονου φίλου του, το βράδυ της εξαφάνισης.

O 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχει ένα πρόσωπο «κλειδί» το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου.

Το άτομο που εξετάζεται είναι ένα άτομο που επικοινώνησε ο κρεοπώλης εκείνο το βράδυ.

Υπάρχει εκτίμηση που αναφέρει πως εάν υπάρχει δεύτερο άτομο τότε ο κρεοπώλης είχε επικοινωνήσει προτού πάει στη συνάντηση με τον Μπάμπη.

Πολύ σημαντικό θεωρείται πως η δικογραφία θα παραδοθεί στις δικαστικές Αρχές και ενδέχεται ο κρεοπώλης να καταθέσει εκ νέου.

You may also like

Comments are closed.