ΠΑΤΡΑ: Τον «φέσωσε» με πρόστιμο 300.000 ευρώ και είναι στα “μαχαίρια”!

Facebook
Twitter

του Αχιλλέα Ροδίτη 

Τον «φέσωσε» για τα καλά και μετά προχώρησε σε δικά του επιχειρηματικά βήματα, αλλά ο θιγόμενος δεν τολμά να προχωρήσει σε δικαστική διαμάχη φοβούμενος πολύχρονη δικαστική περιπέτεια αλλά και το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει.

Ο λόγος για δύο επιχειρηματίες από τον κλάδο της τοπικής εστίασης που η περίπτωση τους αποτελεί υπ’ αριθμόν «ένα» θέμα συζήτησης σε πολλά πηγαδάκια της αντίστοιχης αγοράς της πόλης.

Η διαμάχη φαίνεται να ξεκίνησε το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα όταν στις αρχές του καλοκαιριού οι δυο τους συμφώνησαν να προβούν σε συνεργασία. Με τον πρώτο επιχειρηματία να παραχωρεί στον δεύτερο την διαχείριση ενός από τα καταστήματα του, λίγο έξω από την Πάτρα, εκτιμώντας ότι η συμβολή του δεύτερου θα απέφερε περισσότερα κέρδη αλλά θα τον ωφελούσε από χρόνο αφού θα του επέτρεπε να ρίξει το κέντρο βάρους της προσοχής του σε άλλο του μαγαζί.

Αυτό όμως που λένε οι «κακές γλώσσες» είναι ότι ωφελημένος βγήκε ο έτερος επιχειρηματίας. Αφού δεν έκοβε συχνά πυκνά αποδείξεις για να καρπώνεται το όφελος. Με τη διαφορά όμως ότι η παράβαση του έγινε αντιληπτή από τις αρμόδιες Αρχές οι οποίες προχώρησε σε επιβολή προστίμου… εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (κάποιοι μιλούν για 300 χιλιάδες ευρώ!).

Μόλις αυτό συνέβη, ο συνεργαζόμενος επιχειρηματίας, απλά αποχώρησε και ο πραγματικός ιδιοκτήτης, (το ΑΦΜ του οποίου βαρύνεται με τα πρόστιμα) το «φυσάει» και δεν «κρυώνει».


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 10 16 231302

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top