ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

«Πρωτεύουσα Ξανά» – Γρηγόρης Αλεξόπουλος»: Δεν θα στηρίξουμε τον υποψήφιο Πρόεδρο που θα προταθεί απ’ τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

grigoris alexopoulos2
Η παράταξή μας, τον Σεπτέμβριο του 2019, κατά την εκλογή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, εξέφρασε-με την ψήφο των μελών της- την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του κ. Παναγιώτη Μελά ο οποίος υπεδείχθη ως υποψήφιος απ’ την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» και εξελέγη Πρόεδρος.

Ήταν μια κίνηση καλής θέλησης και καλής πίστης εκ μέρους της παράταξής μας, με γνώμονα την πάγια θέση μας υπέρ της εποικοδομητικής και αποδοτικής λειτουργίας του Σώματος και του πλήρους σεβασμού στις αποφάσεις του.

Ωστόσο, στα δυο χρόνια που μεσολάβησαν, αυτό που αποδείχθηκε ήταν ότι ο κ. Μελάς λειτούργησε κατά βάση ως ένας καθαρά παραταξιακός Πρόεδρος.

Ως Πρόεδρος που πολλές φορές αγνόησε και περιφρόνησε αποφάσεις που διαμορφώθηκαν μέσα από πλειοψηφίες στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, μην προωθώντας την εφαρμογή τους, απ’ την στιγμή που οι αποφάσεις αυτές δεν υπηρετούσαν τους παραταξιακούς στόχους της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

You may also like

Comments are closed.

papandreou ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: “Η δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα”

Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου: Η δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Υπονομεύει κάθε ...