ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πρωτοβουλία Αστυνομικών για μεταθέσεις: «Ντροπή και πάλι ντροπή!»

Facebook
Twitter

Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών εξέδωσε ανακοίνωση για τις μεταθέσεις αστυνομικών.

Αναλυτικά:

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ!! Δεν ξέρουμε άλλη λέξη για να χαρακτηρίσουμε το πίνακα μεταθέσεων που ανακοινώθηκε. Στις 54 διευθύνσεις της χώρας οι 39 είχαν μηδέν οργανικές προς κάλυψη για αστυφύλακες και οι 35 δεν έβγαλαν ούτε για ανθυπαστυνόμους / αρχιφύλακες.

Για την κυβέρνηση φαίνεται ότι στην επαρχία τα θέματα αστυνόμευσης λύθηκαν και εκεί οι συνάδελφοι δεν έχουν αντικείμενο εργασίας. Έχουμε φθάσει στο σημείο να λέμε ότι η εγκληματικότητα υπάρχει κυρίως στην Αθήνα και ότι υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη στην επαρχία, όπου και δεν χρειάζεται.

Δυστυχώς όμως οδηγούμαστε σε μια άσχημη εργασιακή πραγματικότητα, αν αναλογιστούμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Πρώτον στην πράξη καταργείται ο νόμος των μεταθέσεων, γιατί τι νόημα έχεις να μαζεύεις μόρια για επαρχία όταν δεν προκηρύσσονται οργανικές θέσεις προς κάλυψη τους.

Βέβαια η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει κρύψει την αλλεργία της στο νόμο για τις μεταθέσεις, ούτε και στο κατοχυρωμένο δικαίωμα μας, που είναι το αμετάθετο. Δυστυχώς εδώ και πέντε χρόνια, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο αμφισβητείται και ο τρόπος μεταθέσεών μας και το αμετάθετο.

Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών ζητάει άμεσα να αναρτηθεί νέος πίνακας μεταθέσεων που θα λαμβάνει υπόψιν τόσο τις υπηρεσιακές ανάγκες της επαρχίας, όσο και την ανάγκη των συναδέλφων να μετατεθούν στο τόπο συμφερόντων τους.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top