Πρόβλημα για παρέα Πατρινών: Πώς θα δικαιολογήσουν 250.000 ευρώ;

Facebook
Twitter
Οργιάζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι φήμες για παρέα τριών Πατρινών οι οποίοι έχουν βάλει στο «μάτι» για να αποκτήσουν ένα κεντρικό ιστορικό ακίνητο, τριώροφο, το οποίο πωλείται στην αντικειμενική του αξία η οποία αγγίζει ή και ξεπερνά τις 250.000 ευρώ!

Προφανώς διαθέτουν τα χρήματα, εξ ου και το ενδιαφέρον τους άλλωστε, με την διαφορά όμως ότι τα χρήματα είναι «μαύρα» και κρυμμένα στο… «μαξιλάρι».

Και εκτός του ότι κανείς από τους τρεις δεν μπορεί να δικαιολογήσει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στη συμβολαιογραφική πράξη που θα πρέπει να γίνει σε περίπτωση αγοράς, το ακόμα πιο «λεπτό» σημείο στην υπόθεση, είναι ότι και οι τρεις είναι μισθωτοί του δημοσίου και με μισθούς από 1,5 μέχρι και 2 χιλιάδες ευρώ ο καθένας! Κατά συνέπεια είναι απαγορευτική για αυτούς οποιαδήποτε προσπάθεια εξαγοράς καθώς θα πρέπει να αποδείξουν το «πόθεν έσχες» των ποσών που θα κληθούν να καταβάλλουν.

Έχουν ενοχλήσει δεκάδες φορές τον μεσίτη, τον πωλητή, ακόμα και δικηγόρο, προσπαθώντας διακαώς να βρουν έναν τρόπο. Ένα «παράθυρο» δηλαδή, που θα «ανοίξει» τον δρόμο ώστε το πολυπόθητο ακίνητο να περάσει στο δικό τους ιδιοκτησιακό καθεστώς. Και όπως επίσης λέγεται, σχεδιάζουν την αξιοποίηση του κτιρίου, στοχεύοντας σε ένα επιχειρηματικό βήμα που σχετίζεται με το κομμάτι της υγείας.

Αχι.Ρο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top