ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Προσήχθη Γεωργιανός – Εξετάζεται αν συνδέεται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Facebook
Twitter
Στην προσαγωγή ενός 30χρονου Γεωργιανού, που θα εξεταστεί αν τυχόν εμπλέκεται στη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, προχώρησε η αστυνομία.

Ο 30χρονος επιχειρούσε με πλαστό διαβατήριο να ταξιδέψει στη Βουλγαρία, μέσω του Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο που έχει βαρύ ποινικό μητρώο και είχε διαπράξει βίαιη ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων, στο Πικέρμι.

Αναμένεται να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ, όπου θα εξεταστεί τυχόν συμμετοχή του στη ληστεία στα Γλυκά Νερά.

Σημειώνεται ότι η Ασφάλεια Αττικής ψάχνει ανάμεσα σε αποφυλακισθέντες σκληρούς ποινικούς και δράστες πρόσφατων άγριων ληστειών, σε σπίτια της Αττικής τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Έχει ήδη καταρτιστεί λίστα με σεσημασμένους κακοποιούς που εξέτισαν ποινές φυλάκισης για ληστείες και το τελευταίο διάστημα βρίσκονται εκτός φυλακής, όπως επίσης και κατάλογος με βίαιες ληστείες σε σπίτια στην Αττική οι οποίες διαπράχθηκαν την τελευταία πενταετία.

Από την πρώτη στιγμή, εξάλλου, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ασφάλεια Αττικής ήταν διάχυτη η πεποίθηση ότι οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος, είναι επαγγελματίες ληστές με βαρύ παρελθόν στην παρανομία.

Καταρτίστηκε κατάλογος 100 ατόμων, από τα οποία όμως 20 έως 30 θεωρούνται «επαγγελματίες» κακοποιοί, ικανοί να έχουν εμπλοκή σε ένα τόσο βάρβαρο έγκλημα, όπως αυτό στα Γλυκά Νερά.

Η σχετική λίστα έχει ήδη διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Αττικής, που ερευνά την υπόθεση.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top