ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: ”Πήγε για μαλλί και…βγήκε κουρεμένος” – Αντί να πληρωθεί, τον συνέλαβαν!

astynomia mastoras1
Άγριος τσακωμός στα Ψηλά Αλώνια, για μια μπαταρία βρύσης – Ο υδραυλικός ζήτησε τα χρήματα που του χρωστούσαν και κατέληξε στο τμήμα.

Πριν λίγη ώρα, ένας άγριος τσακωμός ξεκίνησε έξω από πολυκατοικία, στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, όταν ένας υδραυλικός χτυπούσε τα κουδούνια και ζητούσε επίμονα τα 40 ευρώ, για εργασία που είχε κάνει πριν μια εβδομάδα σε διαμέρισμα. Συγκεκριμένα, είχε κάνει αλλαγή μπαταρίας βρύσης στην κουζίνα.

Η ιδιοκτήτρια του φώναζε μέσα από το σπίτι, ότι δεν του δίνει τίποτα και να φύγει, γιατί θα καλέσει την αστυνομία. Ο υδραυλικός όμως, σε έξαλλη κατάσταση της ζητούσε τα χρήματα και κάλεσε ο ίδιος το 100, με σκοπό να βρει το δίκιο του.

Σε λιγότερο από δέκα λεπτά ένα περιπολικό κατέφθασε, αλλά οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον υδραυλικό, διαβατήριο (ήταν αλλοδαπός), μπλοκ αποδείξεων για τις εργασίες και μάσκα, που δεν φορούσε.

Ο άνθρωπος απάντησε ότι έχει τα χαρτιά του στο Αίγιο, όπου διαμένει, φόρεσε μάσκα και ζήτησε στο τέλος να ξεχαστεί το γεγονός και να φύγει. Οι αστυνομικοί όμως τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Τελικά, ούτε πληρώθηκε για την μπαταρία, αλλά προβλέπεται και βαρύ το πρόστιμο για τη μαύρη εργασία, καθώς και τη μη χρήση μάσκας.

astynomia mastoras2

 

 

You may also like

Comments are closed.