ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Μαζική κινητοποίηση για τον εντοπισμό του Θύμιου

thimios 1 2 1024x576 1
Στο Επιτάλιο βρέθηκε χθες η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας που σε συνδυασμό με την Αστυνομία συνεχίζουν και εντείνουν τις έρευνες τους για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 4 Μαΐου και σήμερα συμπληρώνονται 16 ημέρες που δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Το εύρος των ερευνών όσο πάει και ανοίγει αφού όσες προσπάθειες έγιναν εντός της πόλης, για τον ίδιο ή για κάποιο σημάδι που να μπορεί να αξιοποιηθεί δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα και επικεντρώνεται κυρίως σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και χωράφια, όπου πιθανολογείται ότι μπορεί να έψαξε καταφύγιο ο 39χρονος άνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Μαΐου εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά και ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ, όμως οι πρώτες έρευνες ήταν άκαρπες και σταμάτησαν.

Την περασμένη Τρίτη ζητήθηκε εκ νέου η συνδρομή των διασωστών και χθες βρέθηκαν στο Επιτάλιο και τις γύρω περιοχές αλλά για μία ακόμα φορά δεν βρέθηκαν σημάδια ζωής του 39χρονου.

Οι Αρχές πάντως το μόνο που αποκλείουν είναι ο Θύμιος Μπουγάς να έχει επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του, το Καλλιάνι Γορτυνίας αφού σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανεπιθύμητος στο χωριό χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος.

You may also like

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...

Comments are closed.