ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Συνελήφθη 52χρονος για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθητή

police astinomia peripoliko
Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 52χρονος αλλοδαπός, που σύμφωνα με καταγγελία γονέα παρενοχλούσε σεξουαλικά 15χρονο μαθητή, σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, φέρονται να συνέβησαν το τελευταίο 20ήμερο, όπου ο 52χρονος άρχισε να εκδηλώνει τις προθέσεις του προς το 15χρονο μαθητή.

Σύμφωνα πάντα με όσα έχουν καταγγελθεί ο αλλοδαπός, κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, μετά την καταγγελία του πατέρα του 15χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός φέρεται να έκανε χειρονομίες στον ανήλικο σε δρόμους του χωριού, αλλά ακόμα επιχειρούσε να προσεγγίσει το παιδί, μέσα από μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέλνοντας φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου, προσπαθώντας να πείσει τον 15χρονο να ενδώσει.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όταν ο μαθητής αντιδρώντας σωστά, ενημέρωσε τον πατέρα του για το τι συμβαίνει, ο γονιός ζήτησε το λόγο από τον αλλοδαπό, που του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα ο πατέρας να ενημερώσει την Αστυνομία και να υποβάλλει μήνυση.

You may also like

Comments are closed.