ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Θλίψη για τη Λίτσα Πλιάγκου – Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών

litsa

Στο πένθος βυθίστηκαν οι κοινωνίες του Πύργου αλλά και της Ανδρίτσαινας μετά το άκουσα της είδησης του θανάτου της Λίτσας Πλιάγκου, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών, ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η εκλιπούσα με καταγωγή από το Βρεστό Ανδρίτσαινας, ήταν υπάλληλος του δήμου Πύργου, σύζυγος του Αστυνόμου Διονύση (Σάκη) Γιαννακόπουλου, του Γραφείου Έκδοσης Διαβατηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και Γενικού Γραμματέα της Ένωσής Αστυνομικών Ηλείας, με τον οποίο απέκτησαν δυο παιδιά.

Ψήφισμα από το Σύλλογο Εργαζομένων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας-Ζαχάρως, στο θλιβερό άκουσμα του ξαφνικού θανάτου της υπαλλήλου του Δήμου Πύργου και μέλους του συλλόγου, Πλιάγκου Τριανταφυλλιάς συγκλήθηκε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινά συλλυπητήρια του στους οικείους της
2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του ΔΣ στην Εξόδιο Ακολουθία
3. Να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό στην Εκκλησία στη μνήμη της
4. Να δημοσιευθεί το παρόν κείμενο στον Τοπικό Τύπο

Ο Σύλλογος θα μισθώσει λεωφορείο για την κηδεία και όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να το δηλώσουν άμεσα. Η αναχώρηση θα γίνει ώρα 12.00 μμ. μπροστά από το 2ο Λύκειο Πύργου.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σήμερα και ώρα 14:00μ.μ στο Βρεστό Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στον Αγ. Ιωάννη Προδρόμο.

Συλλυπητήρια από την Ένωση Αστυνομικών

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο της εκλιπούσας εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, όπου ανέφερε τα εξής:

«Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας ε.α Α/Α ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Διονύσιου για την απώλεια της συζύγου του ΠΛΙΑΓΚΟΥ Τριανταφυλλιάς, η οποία μετά από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο αναπαύεται πλέον εν ειρήνη. Είθε ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να δώσει δύναμη & κουράγιο στους οικείους της. Ας είναι η μνήμη της αιωνία».

You may also like

Comments are closed.

395399247 6806232879438963 257920997740613464 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Αντωνόπουλου για το Δημοτικό Γήπεδο Ζαβλανίου

Συνάντηση εργασίας για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Ζαβλανίου πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη ...