ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πύργος: Κρατούμενος με κορονοϊό το ….έσκασε με ταξί, αλλά τον συνέλαβαν λίγο αργότερα

APODRASH 2
Δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, για την ύπαρξη αλλοδαπού κρατούμενου με κορονοϊό στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας και σήμανε νέος συναγερμός, όταν ο κρατούμενος απέδρασε!

Αμέσως, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες επιβιβάστηκε σε ταξί το οποίο τον μετέφερε στην κοινότητα Ξυλοκέρας του Πύργου γι’ αυτό και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Γρήγορα, όλη η περιοχή γέμισε αστυνομικούς οι οποίοι λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν τον αλλοδαπό κοντά στο γήπεδο της Ξυλοκέρας, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν εκ νέου, οδηγώντας τον στο τμήμα.

Νωρίτερα, ηΈνωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας είχε εκφράσει τις αντιδράσεις της για το γεγονός πως ο κρατούμενος βρισκόταν μεν απομονωμένος ωστόσο στο χώρο που κρατούταν δεν υπήρχε ούτε καν τουαλέτα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χρειάζονται να τον μετακινούν και να θέτουν – όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους – σε κίνδυνο την υγειά τους.

You may also like

Comments are closed.