ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Το Σάββατο το Ολυμπιακό Ράλλυ με ρεκόρ συμμετοχών

rally ileia
Με αριθμό ρεκόρ 43 συμμετοχών, καθώς και σπουδαία ονόματα πρωταθλητών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ανοίγει αύριο Σάββατο στις 8 το βράδυ, η αυλαία για το Ολυμπιακό Ράλλυ στην κεντρική πλατεία Σάκη Καράγιωργα του Πύργου, όπου θα γίνει η παρουσίαση και η εκκίνηση των πληρωμάτων.

Ο τερματισμός θα γίνει το απόγευμα της επόμενης ημέρας (Κυριακή 14/11) στις 4.00 το απόγευμα επίσης στην πλατεία του Πύργου και στις 6.00 η απονομή βραβείων στη ράμπα της εκκίνησης.

Για τον τόσο σημαντικό αθλητικό θεσμό που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων θεατών και επισκεπτών έδωσαν από κοινού συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού, Ολυμπιακών Θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων Αρχαίας Ολυμπίας Χάρης Σπηλιόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΔΣ της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Αργυρόπουλος, ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ Μιχάλης Αποστολόπουλος και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Πύργου Μαρίνος Αχτύπης, ενώ χαιρετισμό απέστειλε-λόγω απουσίας του- ο Αντιπεριφερειάρχης  Αθλητισμού Εθελοντισμού Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Το 42ο Ολυμπιακό Ράλλυ  θα διεξαχθεί  από το αθλητικό Σωματείο, Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ) και πραγματοποιείται  σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), την Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πύργου και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, με την θεσμική υποστήριξη της ΔΗΚΕ Πύργου, του Επιμελητηρίου Ηλείας και του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου καθώς και την οικονομική ενίσχυση 110 χορηγών.

 

You may also like

Comments are closed.