ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Με κοντόκανη καραμπίνα σκότωσε την 60χρονη καθηγήτρια και τον 63χρονο – Ο δράστης δημιουργούσε συχνά προβλήματα, ακόμα και για τον κήπο του σπιτιού

corfu crime
 Διπλό φονικό σημειώθηκε σήμερα στη Δασιά της Κέρκυρας, όπου άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα και έναν άνδρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Περίπου στις 11:30 π.μ. ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή της Δασιάς. Άμεσα στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπιστώθηκε πως υπήρχαν νεκροί 2 Έλληνες (μια 60χρονη γυναίκα κι ένας 63χρονος άνδρας), που πυροβολήθηκαν με κοντόκανη καραμπίνα, από έναν 67χρονο Έλληνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη καθηγήτρια, μητέρα ενός παιδιού, νοίκιαζε το σπίτι στον 63χρονο άνδρα που είναι το δεύτερο θύμα και ο οποίος εργαζόταν κατά περιόδους στην Γαλλία.

Ο δράστης και αυτόχειρας που διέμενε δίπλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, συχνά δημιουργούσε προβλήματα. Είχαν μικροδιαφορές οικονομικές, αλλά και με τον κήπο του σπιτιού.

Σήμερα το πρωί μετά τις 11:30, με κοντόκανη καραμπίνα, πυροβόλησε και σκότωσε την 60χρονη καθηγήτρια και τον 63χρονο άνδρα. Στη συνέχεια ο 67χρονος δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.

You may also like

Comments are closed.