ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Qatargate: Για κακομεταχείρισή της από τις Αρχές μίλησε η Εύα Καϊλή – Σε αναμονή των αποφάσεων

Η Εύα Καϊλή δήλωσε αθώα και στηρίχθηκε εκ νέου στο ότι είναι μητέρα ενός παιδιού που στερείται και την ίδια, αλλά και τον πατέρα του, ενώ μίλησε για κακομεταχείριση κατά την κράτησή της

dimitrakopoulos kaili qatargate

Τις αποφάσεις των βελγικών αρχών αναμένει η Εύα Καϊλή εν μέσω συνεχών αποκαλύψεων για το Qatargate.

Η Εύα Καϊλή δήλωσε αθώα και στηρίχθηκε εκ νέου στο ότι είναι μητέρα ενός παιδιού που στερείται και την ίδια, αλλά και τον πατέρα του.
AP23019465242213
(AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Νωρίτερα ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε λόγο για «βασανιστήρια». Όπως ανέφερε, η Εύα Καϊλή τού είπε πως ήταν αρκετές ώρες στην απομόνωση, ενώ δεν την άφηναν να περιποιηθεί τον εαυτό της σε βασικές της ανάγκες γι’ αυτό και δείχνει κουρασμένη και καταβεβλημένη.

Είπε ότι κατά την προηγούμενη ανάκριση στην οποία την κάλεσαν διήρκησε 16 ώρες, όπως είπαν οι συνήγοροί της, ζήτησε μία κουβέρτα και δεν της έδωσαν, ενώ δεν ήταν παρών κάποιος δικηγόρος της στο αστυνομικό τμήμα.

Με νομικά κριτήρια θα μπορούσε να αφεθεί με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, αλλά δεν ξέρουμε αν τα κριτήρια θα είναι νομικά, πάντα υπάρχουν τα πολιτικά κίνητρα. Το απόγευμα αναμένεται η ανακοίνωση από την εισαγγελία.

You may also like

Comments are closed.