Τάκης Βρυώνης με Ράφα Ναδάλ – Η συνάντηση και οι εντυπώσεις ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter
Έγινε viral είδηση ότι προ ημερών αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Πάτρας το πολυτελές σκάφος του Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός θρύλος του τένις επέλεξε τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου για τις φετινές του διακοπές και έκανε το πέρασμα του από την Πάτρα, από την οποία θα ξαναπεράσει κατά την επιστροφή του!

1 31 768x506 1

Με το πολυτελές γιοτ «Μπετόβεν», το οποίο φέρεται να ονόμασε έτσι από την αγάπη του για την κλασσική μουσική, επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά του πρώτα την Κέρκυρα και μετά την Ιθάκη, ενώ βρέθηκε και στο Μεγανήσι.

Ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων ήρθε και στην Πάτρα για ανεφοδιασμό, επισκέφθηκε με την οικογένειά του και φίλους γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης για καλό ψάρι και υπέγραψε αυτόγραφα.

Εντυπωσιασμένος από την συνάντηση που είχε μαζί του δήλωσε στην “Πολιτεία” ο Πρόεδρος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Πάτρας κ. Τάκης Βρυώνης (φωτο) ο οποίος ανέλαβε τα διαδικαστικά του αγκυροβολίου και φρόντισε να δείξει μια καλή εικόνα της πόλης, ως φιλόξενος τόπος. Όπως μας είπε ο κ. Βρυώνης, εντυπωσιάστηκε με την χαλαρότητα και απλότητα του μεγάλου θρύλου του τένις!

ΒΡΥΩΝΗΣ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top