ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ραγίζει καρδίες ο πατέρας της 12χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Facebook
Twitter

Ελεύθερος υπό τον όρο ότι δεν θα μπορεί να οδηγεί αυτοκίνητο ή μηχανή αφέθηκε ο 32χρονος οδηγός που κατηγορείται για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μία 12χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Καλλιθέα.

Στον κατηγορούμενο, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος επιβλήθηκε επιπλέον και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο 32χρονος απολογήθηκε  για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προκλήθηκε θάνατος και το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Το κοριτσάκι που ήταν με την αδελφή του παρασύρθηκε από το όχημα του 32χρονου με την οικογένεια της να έχει υποστεί τεράστιο σοκ από την απώλεια του.

«Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου τίποτα άλλο»

Ο πατέρας της 12χρονης μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για το πώς είναι η οικογένειά του μετά από την απώλεια του κοριτσιού τους αλλά και για την κατάσταση της αδελφής του κοριτσιού.

«Προσπαθήσαμε να πάμε σχολείο σήμερα. Πήγαμε στο σχολείο σήμερα, θεωρούσαμε ότι μήπως κάπως καλύτερα να ξεπεράσει αυτό το συμβάν που έχουμε τώρα. Το παιδί ένιωθε πως έφταιγε αλλά όσο μπορούσα προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν φταίει για τίποτα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους για να την παρακολουθήσουν ώστε να ξεπεράσει όλο αυτό, το σημερινό αίσθημα που έχει. Εννοείται στηριζόμαστε, τι να κάνουμε;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του κοριτσιού είπε πως δεν έχει λάβει κανένα τηλέφωνο από τη οδηγό του αυτοκίνητου.

«Όχι, δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Τίποτα. Τι να σας πω, δεν ξέρω τι να πω; Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου τίποτα άλλο, μόνο αυτό σκέφτομαι. Να πούμε ότι ήταν το καλύτερο παιδί, ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα κακό στη ζωή της. Γυμναζόταν έκανε προσπάθειες, πήγαινε από εκεί να σπουδάζει, πήγαινε από δω. Το καμάρι μου, τώρα τι να σας πω, αυτό ήταν. Μας έφυγε ένας πολύ καλό άνθρωπο».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top