ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Ραντεβού» με την ιστορία για τον Προμηθέα στο Game 4 με Λαύριο

Facebook
Twitter
Δεύτερο… match point για την ομάδα του Προμηθέα η οποία σήμερα το βράδυ (20:00 ΕΡΤ-3, Matchnews.gr) υποδέχεται το Λαύριο Megabolt στον τέταρτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Stoiximan Basket League με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη και να κάνει το 3-1 ώστε να σφραγίσει το «εισιτήριο» για τους τελικούς.

Η Πατρινή ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι που έγινε στο Λαύριο, λύγισε στην παράταση εξαιτίας και της απουσίας του Τζεράι Γκραντ όμως πλέον, η σειρά επιστρέφει «σπίτι» της και υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρει να φτάσει στην τρίτη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση σε τελικούς για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Φυσικά το έργο της δεν είναι εύκολο, το Λαύριο Megabolt θα παίξει σήμερα το τελευταίο του χαρτί για να κάνει το 2-2, ωστόσο οι «Προμηθείς» δεν έχουν σκοπό να δώσουν νέα παράταση στην αγωνία και θα τα δώσουν όλα προκειμένου να κατακτήσουν σήμερα το βράδυ το ροζ φύλλο αγώνα και να τελειώσουν τη σειρά.

EVENT PLAYOFFS R2 LAVRIO PROM G3G4

Για τους φίλους των στατιστικών να σημειωθεί πως σε συνολικά 27 πλέον best of five σειρών που άρχισαν με 2-0, οι 21 κατέληξαν στο 3-0 και αυτή του Λαυρίου Megabolt με τον Προμηθέα δεν ανήκει σε αυτές. Τέσσερις κατέληξαν στο 3-1, μία μόνο στο 3-2 (το Παναθηναϊκός-Άρης του 2016) και σε καμία δεν υπήρξε ανατροπή.

Η προετοιμασία του Προμηθέα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Τετάρτη και παραμένει αμφίβολος ακόμα ο Τζεράι Γκραντ. Από εκεί και πέρα διαθέσιμοι για την ομάδα του Μάκη Γιατρά είναι οι εξής: Τζέριαν Γκραντ, Χριστοδούλου, Λούντζης, Κλαβέλ, Φορντ, Δημήτρης και Γιάννης Αγραβάνης, Γιαννόπουλος, Αγκμπελίζ και οι νεαροί Μπαζίνας, Κουρουπάκης, Τανούλης και Βασιλείου.

Το σημερινό παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3 και θα το διευθύνουν οι διεθνείς Αναστόπουλος (Αττικής)-Κορομηλάς (Αττικής) και Κάρδαρης (Αττικής) με κομισάριο τον Πατρινό Γιώργο Θεοδωρόπουλο.

Ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς ενόψει του σημερινού αγώνα, είπε: «Όλοι γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα, δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις. Όποιος το θέλει πιο πολύ, αυτός θα πάρει και τη νίκη».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top