Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη φιλικό παιχνίδι η Φινλανδία κέρδισε με 81-79 την Λιθουανία, όπου σημειώθηκε και ρεκόρ προσέλευσης θεατών.
Στη NOKIA Arena έγινε sold out, με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει πως στο γήπεδο βρέθηκαν 13.504 θεατές, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών στο φινλανδικό μπάσκετ.
Talk about preparation games 👀 😳
🇫🇮 Finland beat Lithuania at the buzzer 🚨 in front of record-breaking Finnish crowd at Nokia Arena 🔥
Lauri Markkanen dropped 24 points, 7 rebounds, 3 assists and 2 steals 🥶#FIBAWC x #WinForFinland pic.twitter.com/v8c2N9qwNP
— FIBA Basketball World Cup 2023 🏆 (@FIBAWC) August 4, 2023
ο κοινό απόλαυσε μάλιστα ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε, όταν μετά το άστοχο σουτ του Μάρκανεν, ο Γιάντουνεν με φόλοου σε νεκρό χρόνο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 81-79.