Ρεπόρτερ κάνει live ανταπόκριση από την Ουκρανία σε έξι γλώσσες και γίνεται viral

Facebook
Twitter
Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο “συντονίζονται” στα ειδησεογραφικά κανάλια για ενημερώσεις εν μέσω της κλιμακούμενης έντασης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Καθώς πολλά ειδησεογραφικά Μέσα μεταφέρουν τις ειδήσεις για την κρίση Ρωσίας-Ουκρανίας, ένας πολύγλωσσος ρεπόρτερ, ο Philip Crowther, έχει καταπλήξει τους χρήστες του Διαδικτύου με την εύγλωττη κάλυψη της κατάστασης σε έξι γλώσσες.

Χωρίς να κομπιάσει καν, ακούγεται να κάνει ρεπορτάζ από την ουκρανική πρωτεύουσα, στο Κίεβο, στα Αγγλικά, Λουξεμβουργιανά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Ο Crowther θέλησε να μοιραστεί με τους χρήστες του Twitter ένα από τα ρεπορτάζ του και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής.

«Υπάρχει ένταση με τις ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή του ανατολικού Ντονμπάς εδώ και οκτώ χρόνια. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η πρωτεύουσα του Κιέβου είναι σχετικά ήρεμη», ακούγεται να αναφέρει στα αγγλικά για το Associated Press, αλλάζοντας όμως γλώσσα για να μεταφέρει τις εξελίξεις και σε άλλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top